Tagliolini m. æg
Extra jomfru olivenolie
Salt
2 fed frisk hvidløg
Citron (skal være økologisk)
1 fl tomatsauce fx Polpa di pomodoro
1 dåse tun af god kvalitet
Frisk koriander
Evt. lidt chili
4 personer
Hæld extra jomfru olien olie på en pande og varm op. Når du kan dufte olien tilsættes 2 fed hvidløg
– skær hvidløget på langs og placer det med den skåret side nedad.
Tilsæt 2/3 flaske tomatsauce fx polpa di pomodoro
Tilsæt citron skal fra 1/2 citron
Tilsæt tun
Tilsæt 1 håndfulde frisk skåret koriander
Smag til med ca 1 teske salt
Kog din pasta i rigeligt vand. Tilsæt salt så vandet smager af havvand og tilsæt evt. et par dråber extra jomfru oliven olie.
Dræn pastaen og bland grundigt. Hvis saucen mangler væske, så tilføj lidt af saltvandet, som pastaen har kogt i.
Server straks – og bemærk at det er en udbredt holdning i Italien, at man ikke serverer parmesan/ost til fisk og fiskeretter.