1 Il Fornaio Pizzabund Bianca
50 g frisk mozzarellaost
20 g parmesan
100 g ricottaost
En håndfuld gode sorte oliven
En håndfuld pinjekerner
Frisk rosmarin
Olivenolie
Surdejspizza på få minutter – det får du med denne opskrift på en pizza bianca, hvor vores surdejspizzabund sørger for minimalt arbejde til dig.
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 225 °c. Rist pinjekerner gyldne på en pande. Dræn mozzarellaost, riv det i strimler og fordel på pizzabunden sammen med parmesan. Bag i 3-4 minutter. Fordel ricotta på pizzaen i klumper, kom oliven og pinjekerner på og afslut med rosmarin og dryp af Il Fornaios ekstra jomfruolivenolie
______________________
Tre genveje til friskbagt pizza
Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:
1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her.
2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.
3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.