3 hele gulerødder
200 g kejserhat-svampe
1 spsk gochujang-pasta (kan købes i et asiatisk supermarked)
3 spsk soya
50 g mozzarella
Topping
Frisk koriander
Frisk mynte
2 spsk kimchi
En håndfuld salte peanuts
Vores product development manager Sebastian har her givet os sin opskrift på en ganske særlig pizza. Ikke klassisk italiensk på nogen måde, snarere koreansk i sit udtryk og virkelig én på smags-opleveren. Kast dig ud i en pizzaopskrift, som bliver nem at gå til med Il Fornaios færdige surdejspizzabund.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader. Vend de 2 gulerødder med olivenolie, salt og peber og bag til de er møre. Tag dem ud og køl ned. Den sidste gulerod skæres i helt tynde strimler på et mandolinjern og kommes i en skål med isvand.
Rens svampene og steg dem på en pande med gochujang-paste og soya, til det samles og bliver en sticky masse, og svampene er faldet helt sammen.
Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si.
Fordel mozzarella på pizzabunden sammen med stykker af de ovnbagte gulerødder og de stegte svampe. Bag i ca 4 minutter. Top den varme pizza med de friske tynde skiver gulerod, koriander, mynte, kimchi i små toppe og salte peanuts.