MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza ”dang-geun laendeu”

1 pizza
Pizza ”dang-geun laendeu”

1 Il Fornaio pizzabund bianca

3 hele gulerødder

200 g kejserhat-svampe

1 spsk gochujang-pasta (kan købes i et asiatisk supermarked)

3 spsk soya

50 g mozzarella

 

Topping

Frisk koriander

Frisk mynte

2 spsk kimchi

En håndfuld salte peanuts

Vores product development manager Sebastian har her givet os sin opskrift på en ganske særlig pizza. Ikke klassisk italiensk på nogen måde, snarere koreansk i sit udtryk og virkelig én på smags-opleveren. Kast dig ud i en pizzaopskrift, som bliver nem at gå til med Il Fornaios færdige surdejspizzabund

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Vend de 2 gulerødder med olivenolie, salt og peber og bag til de er møre. Tag dem ud og køl ned. Den sidste gulerod skæres i helt tynde strimler på et mandolinjern og kommes i en skål med isvand.

Rens svampene og steg dem på en pande med gochujang-paste og soya, til det samles og bliver en sticky masse, og svampene er faldet helt sammen.

Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si.

Fordel mozzarella på pizzabunden sammen med stykker af de ovnbagte gulerødder og de stegte svampe. Bag i ca 4 minutter. Top den varme pizza med de friske tynde skiver gulerod, koriander, mynte, kimchi i små toppe og salte peanuts.

____________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.