MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza margherita med burrata

1 pizza
Pizza margherita med burrata

1 Il Fornaio pizzabund rossa

50 g frisk mozzarella

1 kugle burrata, størrelse efter lyst

Olivenolie

Frisk basilikum

En klassiker, pizza margherita, her med en kugle cremet burrata på toppen. Ganske få gode ingredienser, sikrer dig et simpelt måltid, som smager af et slice mere. Med Il Fornaios Pizzabund Rossa er du få minutter væk fra en stenovnsbagt pizza efter napolitansk forbillede. 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Fordel små klumper af den friske, drænede mozzarella på pizzaen. Bag midt i ovnen i ca 4 minutter. Tag pizzaen ud og placér den hele burrata midt på pizzaen, kom lidt god olivenolie på og afslut med friske basilikumblade.

____________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej her.

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.