1 pizzabund
1 hel mozzarella
2 kartofler
75 g gedeost
6 skiver pancetta
4 kviste frisk rosmarin
Middelhavssalt
Peber
1 spsk. pinjekerner
En nem og smagfuld pizza med kartoffel med kraft og smag fra gedeost og pancetta, som går særdeles godt til den milde smag fra kartoffel..
Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzadejen. Skær kartofler i tynde skiver og top på pizzaen sammen med gedeost i små stykker, pancetta, hakket rosmarin og pinjekerner. Krydr med salt og peber. Pizzaen bages i en forvarmet ovn ved 220 °C i ca. 12 minutter
TIP: Har du prøvet reduceret balsamico på din pizza? Det er et genialt krydderi til at toppe på næsten enhver pizza. Kog blot balsamico ind til det halve og dryp over din nybagte pizza. Buon appetito!
_________
Tre genveje til friskbagt pizza
Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning: