MENU

Opskrifter / Pizza

Pizza med kartoffel, gedeost og pancetta

1 pizza / 2 pers
Pizza med kartoffel, gedeost og pancetta

1 pizzabund

1 hel mozzarella

2 kartofler

75 g gedeost

6 skiver pancetta

4 kviste frisk rosmarin

Middelhavssalt

Peber

1 spsk. pinjekerner

En nem og smagfuld pizza med kartoffel med kraft og smag fra gedeost og pancetta, som går særdeles godt til den milde smag fra kartoffel..

Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzadejen. Skær kartofler i tynde skiver og top på pizzaen sammen med gedeost i små stykker, pancetta, hakket rosmarin og pinjekerner. Krydr med salt og peber. Pizzaen bages i en forvarmet ovn ved 220 °C i ca. 12 minutter

TIP: Har du prøvet reduceret balsamico på din pizza? Det er et genialt krydderi til at toppe på næsten enhver pizza. Kog blot balsamico ind til det halve og dryp over din nybagte pizza. Buon appetito!

_________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

  1. Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej her. Du skal ikke bruge surdej, men bare en lille smule gær, og hævetiden er kun halvanden time, inden dejen er klar til bagning.
  2. Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.
  3. Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.
Primære indgredienser:
Middelhavssalt
Middelhavssalt