MENU

Opskrifter / Pizza

Pizzabund Bianca med græskar, bøffelmozzarella, hasselnødder og salvie

2 pizzaer
Pizzabund Bianca med græskar, bøffelmozzarella, hasselnødder og salvie

2 Pizzabund Bianca
100g græskar i tern
20g hasselnødder
1 fed hvidløg
En økologisk citron
Salvie
Ekstra Jomfruolivenolie
Bøffelmozzarella

Tænd din ovn på 250grader, og lad bagepladen blive i ovnen. Tag din pizzabund ud af fryseren, eller gør din dej klar hvis du laver din egen.
Lav en græskarpuré ved at koge 100g græskar og ét fed hvidløg i vand i ca. 15 min eller til møre.
Rist imens 20 g hasselnødder på en pande.
Blend de møre græskar og hvidløgsfed til puré – behold gerne lidt af vanden, for at justere konsistensen. Smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber.
Fordel puréen ud pizzabunden, følg efter med et par blade salvie
Bag din pizzabund, som du godt kan lide den – vi anbefaler ca. 4 min på en varm bageplade.
Hak dine ristede hasselnødder fint.
Når pizzaen er færdig, rives bøffelmozzerella ud over pizzaen med hænderne. Drys til sidst med hasselnødder og Il Fornaios exstra jomfruolivenolie.

 

 

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder