Ingredienser:
50 g. Nduja
4 store blade palmekål
50 g frisk mozzarella
Sort peber
Olivenolie
Her får du opskrift på en pizza, der nemt kunne gå hen at blive din nye favorit. Den stærke calibrisiske pølse nduja kan købes i velassorterede italienske supermarkeder og gør en verden til forskel. Pølsen skal smøres ud i små klatter og er meget drøj i brug, så husk kun at bruge lidt, da der er smæk på varmen. Med vores pizzabund rossa skal du ikke bruge mere end få minutter før du har en fremragende pizza stående foran dig.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Fordel små klumper af nduja på pizzabunden sammen med den friske, drænede mozzarella. Skyl palmekålen og kom den på pizzaen. Bag midt i ovnen i ca 4 minutter. Tag pizzaen ud og top med olivenolie og friskkværnet sort peber.