MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza rossa med nduja og palmekål

1 pizza
Pizza rossa med nduja og palmekål

Ingredienser:

1 Il Fornaio pizzabund rossa

50 g. Nduja

4 store blade palmekål

50 g frisk mozzarella

Sort peber

Olivenolie

Her får du opskrift på en pizza, der nemt kunne gå hen at blive din nye favorit. Den stærke calibrisiske pølse nduja kan købes i velassorterede italienske supermarkeder og gør en verden til forskel. Pølsen skal smøres ud i små klatter og er meget drøj i brug, så husk kun at bruge lidt, da der er smæk på varmen. Med vores pizzabund rossa skal du ikke bruge mere end få minutter før du har en fremragende pizza stående foran dig. 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Fordel små klumper af nduja på pizzabunden sammen med den friske, drænede mozzarella. Skyl palmekålen og kom den på pizzaen. Bag midt i ovnen i ca 4 minutter. Tag pizzaen ud og top med olivenolie og friskkværnet sort peber.

 

____________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej her.

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.