MENU

Opskrifter / Pizza

Rød pizza med nduja, grønkålskud og kålblomster

2 pizzaer
Rød pizza med nduja, grønkålskud og kålblomster

 Ingredienser:

  • 2 Pizzabunde med tomatsauce
  • 200 g Nduja pølse
  • 2 kugler mozzarella
  • 200 g grønkål
  • Kålblomster (eller andre friske grønne urter)
  • God olivenolie

 

 

Fremgangsmåde:

Fordel mozzarella ud på pizzaen i grove stykker

Gør det samme med Nduja-pølsen.

Fordel 50% af grønkålen ud på pizzaen og gem resten til at toppe den afbagte pizza

Bag nu pizzaen i 3-5 minutter i en forvarmet ovn på 225 grader – gerne med en opvarmet bageplade eller pizzasten/bagestål

Tag pizzaen ud og lad den “dampe” af på en bagerist, før den skæres. Dette er for, at pizzaen ikke bliver våd i bunden

Slut af med at toppe pizzaen med den sidste grønkål, kålblomster, og dryp med lidt god olivenolie

 

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.