MENU

Opskrifter / Fuldkorn

Vegetarpasta m. Polpa di Pomodoro

4 personer
Vegetarpasta m. Polpa di Pomodoro

Ekstra jomfru olivenolie
Middelhavssalt
2 fed frisk hvidløg
1 fl. tomatsauce fx Polpa di Pomodoro
1 økologisk citron
Rosmarin eller koriander
Parmesan
Evt. lidt chili

En god vegetarpasta behøver ikke at være kompliceret – tværtimod. Få, gode råvarer sørger for den gode smag, ligesom i denne simple pastaret med linguine og Polpa.

Lav retten med eller uden kødboller. Fremgangsmåden til kødboller finder du her.

Kog din pasta i rigeligt vand. Tilsæt salt så vandet smager af havvand.
Hæld ekstra jomfru olivenolie på en pande og varm op. Når du kan dufte olien tilsættes 2 fed hvidløg
– skær hvidløget på langs og placer det med den skåret side nedad.
Tilsæt 2/3 flaske polpa di pomodoro

Tilsæt citronskal fra 1/2 citron

Tilsæt et par stængler rosmarin eller 1 håndfuld friskhakket koriander
Tilsæt 70-80 g revet parmesan
Bland det grundigt sammen med den kogte pasta– tilsæt evt lidt chili. Hvis saucen mangler væske, så tilføj lidt af saltvandet, som pastaen har kogt i.
Server straks din vegetarpasta. Buon appetito!