MENU

Opskrifter / Pizza & Sandwich

Pizza med tun og grillede peber

1 pizza
Pizza med tun og grillede peber

1 Il Fornaio forbagt pizzabund
4 spsk Il Fornaio Pastasauce med aubergine – evt. drænet.
1 pakke frisk mozzarella (125 g)
1 rødløg
1 grillet peberfrugt
½ tsk oregano
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
1 dåse tun
1 håndfuld rucolasalat

 

Tænd ovnen på 225 grader og lad en bageplade blive i ovnen, så den bliver godt varm.

Tag pizzabunden ud af foliebakken og læg den på et stykke bagepapir.

Top pizzabunden med pastasauce, mozzarella i skiver, løg skåret i ringe og grillede peberfrugter. Krydr med oregano, salt og peber.

Lemp forsigtigt pizzaen med bagepapir over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min. Fordel afdryppet tun og rucolasalat over den bagte pizza.

Tip: Pastasaucen kan drænes lidt inden brug. Hæld den gennem en sigte, og brug den straks.