1 Il Fornaio forbagt pizzabund rossa
1 pakke frisk mozzarella (125 g)
1 rødløg
1 grillet peberfrugt
½ tsk oregano
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
1 dåse tun
1 håndfuld rucolasalat
Tænd ovnen på 225 grader og lad en bageplade blive i ovnen, så den bliver godt varm.
Top pizzabunden med mozzarella i skiver, løg skåret i ringe og grillede peberfrugter. Krydr med oregano, salt og peber.
Lemp forsigtigt pizzaen med bagepapir over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min. Fordel afdryppet tun og rucolasalat over den bagte pizza.
____________
Tre genveje til friskbagt pizza
Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:
1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her.
2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.
3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.