MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza Napoletana

1 pizza
Pizza Napoletana

1 Il Fornaio Pizzabund Rossa

3 spsk Il Fornaio Polpa di Pomodoro

5-6 ansjosfileter i olie

En håndfuld kapers

Olivenolie 

Pizza Napoletana, en klassiker fra Napoli, hjemsted for surdejspizzaen. Få ingredienser af absolut topkvalitet gør forskellen i denne opskrift på en tilpas salt pizza, som du kan lave på få minutter med vores surdejspizzabund. 

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 225 °C. Fordel polpa på pizzabunden og bag i 3-4 minutter. Kom ansjosfileter på den varme pizza sammen med kapers og dryp med Il Fornaios Ekstra Jomfruolivenolie

______________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.